Yolyazı İlkokulu
Yolyazı Mah. Yolyazı Küme Evleri no36 Haliliye/Şanlıurfa

VİZYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim uygulanmaktadır.

Tam gün eğitim uygulanmaktadır.

İngilizce.

Elektrikli ısıtıcılar ve soba kullanılmakta.

Servis imkânı bulunmamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 70 kilometre uzaklıkta, Viranşehir ilçe merkezine 35 kilometre mesafededir. Köy okulumuzun ana yola uzaklığı 7 kilometredir.