Okulun ilçeye uzaklığı kaç kilometre? 24/09/2022

Okulumuz, Haliliye ilçesine bağlı olup uzaklığı 70 kilometredir. Viranşehir ilçesine ise 35 kilometredir.

Okulda aktif hâlde lojman var mıdır? Varsa durumu nedir ve kullanılabilir mi? 24/09/2022

Okulumuzda 1 adet lojman bulunmaktadır. Lojman 2 odalıdır. Tuvaleti lojmanın içerisidedir. Isınma olarak soba kullanılmaktadır. Hâli hazırda iki kadın öğretmen olarak kullanmaktayız ve memnunuz.

Okulda internet bağlantısı var mı? 24/09/2022

Evet, okulumzda internet bağlantısı vardır.

İlçede ev tutup gidip geliş yapmak zor olur mu? 24/09/2022

Eğer aracınız varsa zor olmaz ama köyün servis imkânı yoktur. Yakınımızda bulunan ve mevcudu fazla olan Terzi köyündeki okuldan servis noktasında faydalanılabilir fakat Terzi'den 7 km uzakta olan okulumuz için servisçiler ayrı bir ücret isteyecektir.

Köyde ne gibi imkânlar mevcut? 24/09/2022

Köyde bakkal vs. yoktur. İki güne bir Viranşehir ilçesinden ekmekçi gelmekte, ihtiyaçlar bu kişi aracılığıyla giderilmektedir. Sürekli olarak elektirik kesintisi yaşanmaktadır (bu sene için her akşam 20.00- 22.00 arası). Elektirikler gittiğinde su da kesilmekte ve depolardaki su kullanılmaktadır. Bunun dışında köyün kuyusunda yaşanan bir arıza sonucu da su kesintisi yaşanmaktadır. Özel aracınız yoksa ve ilçeye gitmeniz gerekirse 7 km olan anayola çıkmanız için kullanabileceğiniz herhangi araç yoktur.